Luka Modrić

 IRINA R HIPOLITO Dppi Via Afp
TVRDI THE ATHLETIC

Dogodio se ključan susret za Modrićevu budućnost i to na njegov zahtjev, evo što je Luka želio reći šefu

Budućnost Luke Modrića u Realu i po završetku aktualne sezone tema je o kojoj se piše dulje vrijeme
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 18. travanj 2023. 08:39

Luka Modrić produžit će ugovor s Realom na još jednu sezonu. The Athletic prenosi kako je potpis 37-godišnjeg kapetana nogometne reprezentacije Hrvatske samo formalnost jer i on i klub imaju istu želju.

- Pregovori s Modrićem nisu u tako uznapredovaloj fazi, ali više izvora reklo je The Athleticu da se očekuje da, kao i Toni Kroos, potpiše produljenje ugovora kojim bi u klubu ostao i nakon ove sezone - prenosi se u tekstu uz dodatak kako su Modrić i prvi čovjek kraljevskog kluba Florentino Perez već sjeli za stol kako bi razgovarali o zajedničkoj budućnosti.

- Izvor iz kluba istaknuo je važan trenutak u procesu: sastanak između Hrvata i predsjednika Madrida Florentina Pereza, koji se dogodio pred uzvrat polufinala Kupa kralja protiv Barcelone 5. travnja. Sastanak je održan na zahtjev igrača. Izvori iz Madrida rekli su The Athleticu da je Modrić osobno želio reći Perezu da želi ostati i da je to uvijek bio njegov prioritet. Perez, koji ima izvrstan odnos s Modrićem, cijenio je činjenicu da Modrić želi sastanak i reagirao pozitivno, posebice jer su neki mediji povezali igrača s unosnom ponudom iz Saudijske Arabije - navodi se u tekstu.

Modrić je u Realu već 11 sezona. Za kraljevski klub odigrao je 477 utakmica i za to vrijeme osvojio nevjerojatna 22 trofeja uključujući pet Liga prvaka, tri naslova u La Ligi, četiri UEFA-ina Superkupa...

Linker
27. travanj 2024 13:11