PRESSINPHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Pressinphoto/ddp Usa/profimedia
PRIKLJUČEN JE MOMČADI

Dok se kapetan bori s Vatrenima, Ancelotti i Kroos smislili su plan koji se nimalo neće svidjeti Luki Modriću

Ni prije reprezentativne stanke u studenom situacija nije bila bajna, a sada Talijan broji nove ‘gubitke‘
Piše: SNObjavljeno: 18. studeni 2023. 08:06

Sreća se po pitanju ozljeda, ne smiješi Realu na početku sezone. U rujnu je Carlo Ancelotti već izgubio dva važna igrača, Courtoisa i Militãa. Međutim, stvari se s vremenom nisu popravile, a reprezentativna pauza u studenom donijela je nove probleme. Eduardo Camavinga otpao je na dva mjeseca dok nije poznato koliko će pauzirati Vinicius koji se ozlijedio na utakmici između Brazila i Kolumbije. Izostanak Camavinge je ono što posebno brine sve u Real Madridu, posebno zato što je od ranije povrijeđen još jedan veznjak, Aurelien Tchouaméni.

Pa iako ovdje najviše profitira hrvatski kapetan Luka Modrić koji bi tako ponovno mogao dobiti prilike od prve minute, iako ga je Ancelotti do sada češće ubacivao s klupe, došlo je do novih rješenja za ozlijede.

Mari Martin (19), jedan od najtalentiranijih igrača u omladinskim pogonima Reala Madrida, priključen je prvoj momčadi. Navodno je na nagovor Tonija Kroosa, iskusnog njemačkog veznjaka i dugogodišnjeg Modrićevog partnera na sredini terena, Martin dobio priliku trenirati sa seniorima. Hoće li po dogovoru Ancelottija i Kroosa mladi Martin biti taj koji će mijenjati ozlijeđene igrače kao i samog Kroosa kada mu bude potreban odmor, a ne Modrić kao što bi mnogi očekivali, ostaje za vidjeti.

Kako je od ranije poznato, nakon reprezentativne pauze vraća se Jude Bellingham, a konačno bi prve minute za Real Madrid trebao upisati i talentirani Arda Guler koji se ozlijedio za vrijeme ljetnih priprema nakon što je stigao iz Fenerbahčea u transferu vrijednom 20 milijuna eura.

Linker
18. listopad 2024 07:02