SCREENSHOT
AFERA U ŠPANJOLSKOJ

Dvije zvijezde Atletica u središtu skandala, navijači tvrde: Sve je to pušteno namjerno baš sada!

Na snimkama koje su procurile u javnost navodno se nalaze i dva hrvatska nogometaša
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2021. 13:58

Nevjerojatne stvari dadu se uhvatiti okom kamere. Korona-partiji česti su oblik popuštanja ventila kod sportaša, kao što su to bili i prije pandemije pa se tako tada nisu nazivali. Kolege iz istih nogometnih klubova ili reprezentacija nađu se, zabave se i opuste, sve ne bi li nakratko zaboravili na svakodnevne obveze, brojne treninge i utakmice.

Društvenim se mrežama proširila snimka nogometaša madridskog Atletica, ponajprije slovenskog vratara Jana Oblaka i crnogorskog stopera Stefana Savića na kojoj se jasno vidi kako se dvojac zabavlja bez maske i - puši! Pojedini španjolski mediji tvrde kako su na snimci viđena i dvojica hrvatskih igrača, Šime Vrsaljko i Ivo Grbić.

Vodeća momčad španjolske La Lige, što Atletico u ovom trenutku jest, našla se tako u središtu skandala uoči derbija s Barcelonom sljedećeg vikenda na Camp Nou.

- Ne bi trebali vjerovati svemu što vidite - rekao je Oblak na svojim kanalima društvenih mreža, a ima i onih navijača koji vjeruju da je to snimka odranije, prije pandemije, namjerno sada puštena u eter da bi se destabilizirala momčad Diega Simeonea.

Fotografije su, kako misli i kaže sam Oblak, snimljene puno prije uvođenja mjera, tada se maske ni izbliza nisu tako masovno upotrebljavale kao danas. Profil s kojih su fotografije puštene u javnost u međuvremenu je obrisan.

Linker
26. travanj 2024 06:45