Carlo Ancelotti

 QUINN HARRIS Getty Images Via Afp
‘NEPODNOŠLJIVO JE‘

Emotivan istup Ancelottija, otvorio dušu i progovorio o patnji zvijezde Reala: ‘Ja to ne bih mogao podnijeti‘

‘Ono što on trpi svih ovih godina, nešto je što se ne smije tolerirati‘, kaže Talijan
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2024. 15:39

Dok Real Madrid u utorak otvara Ligu prvaka protiv Stuttgarta na domaćem terenu (21 sat), jedna od glavnih tema na najavnoj konferenciji bio je zadnji dvoboj Kraljeva. Madriđani su slavili 2:0 na gostovanju kod Real Sociedada, a strijelci su - oba puta s bijele točke - bili Kylian Mbappé i Vinícius.

Upravo je potonji, ponovno, bio velika meta suparničkih navijača, koji su ga "častili" zvižducima i uvredama. Otkako je stigao u Španjolsku, brazilski je nogometaš nerijetko bio u središtu takvih, nemilih situacija, a i zadnji je pogodak proslavio uz interakciju s navijačima, gestikulirajući s prstom prema usnama da se utišaju. S pitanjem o toj situaciji oglasio se Carlo Ancelotti.

- Nepodnošljivo je to što se događa s Viníciusom. Razumijem zvižduke, ali ono što on trip nije normalno. Nitko to ne bi mogao podnijeti, pa čak ni ja. Njegova gesta je nromalna, s obzirom na sve što se događa. Ono što on trpi svih ovih godina, otkako sam ja u klubu, nešto je što se ne smije tolerirati - rekao je talijanski trener.

image
JAVIER SORIANO/AFP/PROFIMEDIA

Linker
16. rujan 2024 19:04