Trond Tandberg/Getty Images) / Getty Images
LUKA KAO MOTIV

EVO NA KOJI NAČIN ZINEDINE ZIDANE POKUŠAVA MOTIVIRATI SVLAČIONICU REAL MADRIDA Legenda za primjer uzela Luku Modrića: 'To nije normalno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2020. 10:43

Koliko je Real Madrid loš u 21. stoljeću na temu osvajanja domaće Primere, dovoljno će reći jedna izjava Zinedine Zidanea, a koju uporno ponavlja ne bi li što više motivirao - ostale u svlačionici.

"Nije normalno da je Modrić osvojio samo jedno prvenstvo!".

Hrvat je jedan od omiljenih igrača trenera Reala i uistinu na prvu izgleda nevjerojatno da je Luka samo jednom podizao trofej La Lige u čak - osam godina.

Sjajna grafika, koju je objavila Marca, potvrđuje koliko Real zaostaje za Barcelonom, pa je primjerice Ivan Rakitić, koji je u katalonskom divu pet i pol godina, već na - četiri osvojene Primere.

Leo Messi je rekorder s 10 naslova Primere od aktivnih igrača u oba tabora, dok su kod Reala na vrhu Marcelo i Ramos s tek - četiri. Koliko primjerice ima i spomenuti Rakitić, a Sergio je u Real došao još 2005. godine. Nitko nije osvojio naslova u Primeri ukupno kao Real (33), ali u 21. stoljeću su na samo njih - šest. I to je ono što zabrinjava Zidanea i zato točno zna što mu je totalni prioritet...

Linker
26. travanj 2024 12:40