Gareth Bale
 Alex Caparros/Getty Images / Alex Caparros Getty Images
NE IDE MU NA ČAST

FOTO: ZVIJEZDA REALA OKRENULA LEĐA LUKI MODRIĆU I ČITAVOJ MOMČADI U NAJGOREM MOGUĆEM TRENUTKU Navijači bijesni nakon ovakvog poteza

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2020. 09:21

Nastavljaju se iznenađenja u četvrtfinalu španjolskog Kupa kralja, a nakon ispadanja Valencije i Villarreala, definitivno je najveće eliminacija madridskog Reala, koji je na svom stadionu poražen 3:4 od Reala Sociedada iz San Sebastiana. Prvi put otkako je na njegovoj klupi Zinedine Zidane, Real je u jednoj utakmici primio četiri golai to baš u jubilarnoj 250. uključujući Real B i Real, za kojeg mu je ovo bilo 193. sjedenje na klupi.

Gosti su poveli u 22. minuti, a strijelac je bio igrač kojeg su posudili baš iz madridskog imenjaka - Martin Odegaard (22), da bi početkom drugog poluvremena mrežu domaćina dvaput pogodio Alexander Isak (54, 56) i time najavio senzaciju na Santiago Bernabeuu. Marcelo je u 59. minuti smanji na 1:3, ali 10 minuta kasnije Mikel Merino je vratio prednost Sociedada na tri razlike.

U završnici dvoboja Madriđani su pogocima Rodryga (81) i Nacha (90) došli na pogodak zaostatka, ali više od toga nisu mogli. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je drugo poluvrijeme za madridski sastav.

Inače, osim poraza Reala valja istaknuti i potez Garetha Balea koji je navukao bijes navijača kada je napustio Bernabeu dok je utakmica još trajala, točnije u 82. minuti. Naime, fotoreporter AS-a je zabilježio trenutak kako zvijezda Los Blancosa napustila stadion u svom automobilu. Velšanin nije nastupio u ovom susretu, ali ovakav potez mu ne ide na čast iako je pravilo kluba kako igrači ne smiju napuštati stadion prije 80. minute.

Linker
18. travanj 2024 21:30