Wilfried Zaha

 ALAN MARTIN Dppi Via Afp
RJEŠENJE PREMA NAPRIJED

Hoće li ovo zadovoljiti navijače? Barca novog napadača našla na Otoku, mogao bi stići besplatno

Već su ga pokušavali dovesti ranije, no odšteta za njega bila previsoka.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 08. studeni 2022. 13:47

Memphis Depay je pri kraju svog igračkog mandata u Barceloni. Nizozemski napadač dao je neke važne golove, ali je često imao i problema s ozljedama zbog kojih nije mogao pružiti maksimum.

Očekuje se da će Depay napustiti redove katalonskog velikana na kraju sezone po isteku ugovora, a možda već i u zimskom prijelaznom roku.

Barcelona aktivno traži zamjenu, a katalonski Sport piše kako je jedna od mogućih akvizicija Wilfried Zaha, krilni napadač Crystal Palacea i Obale Bjelokosti koji će u četvrtak proslaviti 30. rođendan.

I ranije se dosta nagađalo o Zahinom odlasku iz Palacea, no čini se da se sad bliži i taj trenutak. Zaha se nada iskoraku u karijeri, pa nije nemoguće da nakon isteka ugovora na kraju sezone u statusu slobodnog igrača s Otoka prijeđe na Camp Nou.

U prošloj sezoni Palaceov ofenzivac postigao je 15 pogodaka u svim natjecanjima, dok se u aktualnoj upisao u strijelce šest puta u 12 utakmica.

Barcelona je navodno i ranije pokušavala dovesti Zahu, no tada se kao problem ispriječila previsoka odšteta. Ovaj put nemaju namjeru licitirati, već ga žele dovesti besplatno...

Linker
19. svibanj 2024 01:02