ISA TERLI Anadolu Agency Via Afp
Nakon dva zabijena gola

Hrvatski napadač izveo momčad iz zone ispadanja, pa poručio: ‘Golovi i bodovi me dodatno motiviraju‘

‘Osasuna je u listopadu dovela Budimira iz Mallorce kako bi joj pomogao zadržati prvoligaški status‘
Piše: HinaObjavljeno: 24. siječanj 2021. 22:37

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir, koji je s dva pogotka pomogao španjolskom prvoligašu Osasuni da izađe iz zone ispadanja, rekao je kako ga zabijeni pogoci i osvojeni bodovi dodatno motiviraju.

"Ova tri osvojena boda nagrada su nam za rad. Treniramo jako dobro a kada nakon utakmice imaš tri boda to te ekstra motivira", izjavio je 29-godišnji napadač u obraćanju medijima.

Osasuna je u nedjelju pobijedila Granadu s 3-1 a Budimir je zabio početna dva gola u 27. i 39. minuti. U dosadašnjih 15 nastupa za crvene iz grada Pamplone zabio je dosad 5 golova, od čega četiri u prvenstvu a jedan u kupu.

"Jako sam sretan zbog zabijenih golova jer su oni pomogli momčadi. Primio sam dvije lopte baš onako kako volim pa ih nije bilo teško poslati u mrežu", istaknuo je Budimir.

Ovom pobjedom je Osasuna izašla iz zone ispadanja u kojoj je ostavila iza sebe Deportivo Alavés, Elche i Huescu.

"Situacija na tablici je zahtijevala od nas osvajanje bodova. Bodovi su nam bili neophodni pa sam presretan što smo došli do njih", zaključio je Budimir. Osasuna se s 19 bodova poravnala s Eibarom koji se nalazi na 16. mjestu među 20 klubova prve lige.

Osasuna je u listopadu dovela Budimira iz Mallorce kako bi joj pomogao zadržati prvoligaški status. Budimir je prošle sezone 13 puta pogađao mrežu za Mallorcu u prvoj ligi.

Linker
18. travanj 2024 05:53