Igrači Real Madrida nakon gola Raphinhe

 OSCAR DEL POZO Afp
LOŠI GUBITNICI

Igrači Reala razočarali su i van terena. Ovaj potez dokazuje da ne znaju prihvatiti poraz

Barcelona je nakon 11 odigranih kola pobjegla na šest bodova prednosti ispred rivala
Piše: SNObjavljeno: 27. listopad 2024. 09:28

U El Clásicu koji će se još dugo pamtiti, Barcelona je na Santiago Bernabéuu s uvjerljivih 4:0 svladala Real Madrid. Time je katalonski klub nakon 11 odigranih kola pobjegao na šest bodova prednosti ispred svog najvećeg rivala. Ujedno su upisali jednu od najvećih gostujućih pobjeda u povijesti Clásica.

Osim na terenu, igrači Reala su svoje navijače razočarali i nakon utakmice. Španjolski mediji prenose kako se niti jedan od njih nije htio pojaviti pred novinarima nakon utakmice.

Apsurdno je da nitko od Ancelottijevih igrača nije došao dati izjavu čak ni za klupsku televiziju, koja se morala zadovoljiti reakcijama iz suparničkog tabora pa su tako neposredno nakon utakmice intervjuirali mladu Barceloninu zvijezdu i strijelca trećeg pogotka, Laminea Yamala.

Takav potez igrača dodatno je razljutio navijače, koji su htjeli čuti razloge teškog poraza od Barcelone. No za to će očito morati pričekati jer Realove zvijezde nisu bile raspoložene nakon četiri gola u mreži na vlastitom terenu.

Jedini koji je smogao snage za izjave bio je trener Carlo Ancelotti.

- Što je pošlo po zlu? Bila je to napeta utakmica sve dok nismo primili pogodak, tada smo izgubili energiju. Promašivali smo puno šansi... Bili smo dobri u prvom dijelu i moramo tako nastaviti, treba zaboraviti zadnjih pola sata. Sezona je duga i nećemo odustati - poručio je trener Reala, uz zanimljiv dodatak:

- U nogometu sam 48 godina i nisam u krivu kada kažem da je bilo dobro. Rezultat nije odraz utakmice, nije isto kao protiv Lillea kad se nismo pojavili na terenu, natjecali smo se. Zadnji put kad smo ovako izgubili, osvojili smo prvenstvo i Ligu prvaka.

Linker
27. listopad 2024 11:23