Getty Images
ODIGRALI POTPUNO POGREŠNO

IVAN RAKITIĆ 'DOTUKAO' REAL: EVO ZAŠTO SU REALOVCI DOŽIVJELI DEBAKL U OČIMA HRVATSKOG MAJSTORA 'Nisu baš bili pametni...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2018. 13:45

Ivan Rakitić bio je jedan od glavnih aktera veličanstvene 5:1 pobjede Barcelone u velikom nedjeljnom El Clasicu, koji je gurnuo Real u još dublju krizu, prema gotovo sigurnom oproštaju s trenerom Julenom Lopeteguijem.

Hrvatski veznjak je u izjavi za Marcu još jednom prokomentirao veliki okršaj nakon kojeg je Barcelona preuzela vrh tablice, a Real gurnula na deveto mjesto sa sedam bodova zaostatka.

Raketa tvrdi da Real nije odigrao pametno te da je bitno olakšao posao njegovoj momčadi u trenucima kad je lovio izjednačenje. Barca je na poluvremenu imala sigurnih 2:0 i veliku dominaciju, no drugo poluvrijeme donijelo je drastičan preokret odnosa na travnjaku. Real je uraganski krenuo u nastavku, smanjio vodstvo golom Marcela u 50. minuti, a potom su se redale prilike gostiju, vratnica Modrića, velika prilika Benzeme...

SAŽETAK POGLEDAJTE OVDJE

"Nisu baš odigrali pametno u tim trenucima kad su lovili izjednačenje. Mi smo imali dovoljno vremena postaviti obrambeni blok, svi smo stali iza lopte, zbili se oko šesnaesterca i to nas je dovelo u poziciju da iz kontre zabijemo gol. Odigrali smo sjajno od prve do zadnje minute, bili smo potpuno superiorni po igri i po rezultatu", rekao je Raketa i dodao kako je treći gol Barcelone sve riješio:

"Taj treći gol nam je jako pomogao, dao nam je potrebnu mirnoću i omogućio nam da ponovno igramo svoju igru".

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 07:15