Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
ZANIMLJIVA IZJAVA

IVAN RAKITIĆ NAKON UTAKMICE OTVORIO DUŠU ŠPANJOLSKIM MEDIJIMA! Ovakav istup od njega dugo nismo vidjeli: 'Neću lagati, događale su se mnoge stvari...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. veljača 2020. 09:33

Otkako je na klupu Barcelone sjeo Quique Setien, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić igra standardno. Ovoga je vikenda u slavlju na Camp Nou protiv Levantea odigrao svih 90 minuta, a nakon utakmice dao je poprilično zanimljivu izjavu španjolskim medijima. Priznao je da je razmišljao o odlasku u netom završenom prijelaznom roku.

- Neću lagati, razmišljao sam o tome. Ne sviđaju mi se neke stvari koje su se dogodile, naročito odnos prema bivšem treneru Ernestu Valverdeu - rekao je Rakitić.

Iako ga je upravo Valverde na neki način zamijenio mlađim De Jongom, naš nogometaš neće skrivati nelagodu kad je riječ o odnosima kluba spram njega. Govorilo se i o razmjeni s PSG-om po kojoj bi Raketa završio na Parku prinčeva prilikom povratka Neymara.

- Mogu vrlo otvoreno reći da su se događale stvari koje mi se nisu sviđale, ali to je sada prošlost. Koncentriran sam na ono što dolazi, mislim da do kraja ove sezone još puno možemo napraviti - zaklljučio je Rakitić.

Linker
20. travanj 2024 08:53