Ivan Rakitić
 DAX IMAGES Nurphoto Via Afp
U POBJEDNIČKOM TONU

Ivan Rakitić odigrao jubilarnu utakmicu, pogledajte kako mu se Sevilla odužila nakon slavlja u nadoknadi

‘Nadam se da ćemo i nastaviti s ovakvim sjajnim rezultatima u sljedećim utakmicama‘, rekao je.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2021. 07:15

Veliki jubilej u ponedjeljak je ostvario bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić. U pobjedi svoje Seville na gostovanju kod Getafea, nekadašnji Vatreni odigrao je svoju 200. utakmicu za klub. Naravno, u klubu su to honorirali na pravi način pa mu nakon utakmice poklonili dres s brojem 200.

- Rezultat bi mogao zavarati, u drugom dijelu smo napravili i puno više od toga što je pisalo na semaforu. Imali smo neki pritisak na suparnika, iz toga smo stvarali prilike, često smo s dosta igrača dolazili u završnice akcija. Gol je stigao u pravom trenutku, vjerovali smo do kraja da možemo zabiti. Ovo su nam vrlo važni bodovi - rekao je Rakitić poslije utakmice za klupske internetske stranice.

Sevilla je, podsjetimo, slavila golom Erika Lamele u trećoj minuti sudačke nadoknade. Rakitić se osvrnuo i na svoj jubilej...

- Sjajno ostvarenje za mene, ali i za momčad koja je na kraju došla do bodova. Nadam se da ćemo nastaviti s ovakvim rezultatima i u sljedećim utakmicama - kaže Rakitić dok je njegova Sevilla slavila i drugu pobjedu u Primeri iz dva kola.

Linker
06. ožujak 2024 12:20