Harry Trump Getty Images
TAKO VIŠE NE MOŽE

IVAN RAKITIĆ U VELIKOM INTERVJUU 'POLUDIO' NA SVOJE U BARCELONI 'Pa nisam ja neka vreća krumpira pa da mogu s njom raditi što ih je volja!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2020. 12:29

Sportaši se dosađuju u karanteni, pa se koriste svake metode ne bi li bili što bliži svojim fanovima, a čak se otvaraju vrata i novinarima, barem - virtualno. Jedan od onih koji je zasjao danas na takvim "virtualnim" kioscima je i naš Ivan Rakitić, a koji je dao intervju za Mundo Deportivo...

U razgovoru je potvrdio da je ovog ljeta nakon šest godina na odlasku iz Barcelone, ali svom klubu poručuje da bi ipak volio ugovor odraditi - do kraja.

"Konstantno se već dvije godine, a posebno tijekom pauza između sezona, pa tako i tijekom ove prisilne pauze zbog koronavirusa, piše i govori o mom odlasku iz Barcelone. Na to sam uvijek odgovarao onako kao što ću i sada; igrati za Barcelonu meni je savršenstvo, ispunjenje sna. Zato bih htio do kraja ugovora igrati i uživati ovdje", poručio je.

No postao je rezerva, sve manje je u opcijama trenera. Rakitić je ponovio što mu naviše smeta u Barceloni...

"Ne, nije me povrijedilo to što ne igram, nego odnos prema meni. Prošla sezona bila mi je najbolja od šest koje sam igrao u Barceloni, ali me se i tada nastojalo izgurati iz kluba, što me jako iznenadilo i što ne mogu shvatiti, ali sam prihvatio jer želim najbolje za momčad, suigrače i klub. Nakon toga su došli lošiji rezultati, ali na mene se nije računalo i to me jako povrijedilo."

Na kraju je zaključio:

"Svjestan sam situacije i svog statusa, ali nisam vreća krumpira s kojom mogu raditi što ih volja. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, divno, a ako nije, otići ću tamo kamo želim ja sam, a ne kamo me pošalju. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje."

Gotovo sigurno je da napušta Camp Nou, veliko iznenađenje dogodilo bi se kad bi ostao, smatraju tamošnji analitičari...

Linker
26. travanj 2024 23:28