LLUIS GENE Afp
VELIKI POVRATAK

Jedan od najboljih igrača u povijesti Barce: ‘Da je on ostao ja se nikada ne bi vratio na Nou Camp‘

Xavi Hernandez je želio povratak Danija Alvesa na Camp Nou, a Joan Laporta mu je to omogućio.
Piše: S.N.Objavljeno: 31. prosinac 2021. 10:32

Jedan od prvih poteza koje je Xavi Hernandez napravio kada je preuzeo Barcelonu je bio angažman Danija Alvesa. Ovaj 38-godišnji brazilski veteran tako se u klub vratio nakon 5 godina, a iako još uvijek nije upisao nastup u povratničkom angažmanu svi su zadovoljni što se on vratio na Camp Nou.

No, bez obzira na poziv Xavija, Dani Alves je priznao da do povratka u Barcelonu ne bi došlo da se neke stvari u klubu nisu promijenile.

"Ne bih prihvatio poziv da je došao od Josepa Bartomeua", prenosi Marca Alvesove riječi koji nema dobro mišljenje o bivšem predsjedniku kluba.

image

Dani Alves je ove sezone za Barcu igrao samo u prijateljskim utakmicama

- Afp

"Otišao sam kad je on bio predsjednik i ne bi imalo smisla ponovo raditi s njim."

Alves je komentirao i odlazak Lionela Messija u PSG.

"To je bila teška odluka. Klub je imao svojih problema i bilo ga je jako teško zadržati. Bio sam protiv njegovog odlaska jer je on živuća legenda Barcelone. Na žalost, stvari se nisu razvile onako kako smo mi željeli, ali se nadam da će se on vratiti jednog dana i da ćemo opet igrati zajedno."

Za razliku od Bartomeua, Alves je optimističan oko onoga što Joan Laporta može donijeti klubu.

"Svi moramo raditi da ponovo izgradimo veliku Barcelonu i zbog toga moramo imati stabilnost i zajedništvo. Laporta će ponovo izgraditi klub i svi smo sretni što je on s nama", zaključio je brazilski nogometaš.

Linker
03. svibanj 2024 15:10