Ousmane Dembele i Nico

 XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp
HOĆE LI OSTATI?

Jedna od najvećih zvijezda Barce dobila slom živaca: ‘Meni govorite da nemate novca, a želite Haalanda‘

Bit će zanimljivo vidjeti rasplet situacije. On već 1. siječnja može potpisati za novi klub.
Piše: S.N.Objavljeno: 30. prosinac 2021. 08:11

Hoće li Ousmane Dembele i nakon sljedećeg ljeta igrati u Barceloni. Xavi Hernandez je po dolasku na klupu kluba s Camp Noua istaknuo kako bi želio zadržati 24-godišnjeg Francuza u momčadi, ali njemu ugovor istječe sljedećeg ljeta te za nekoliko dana može dogovoriti besplatan prelazak u bilo koju momčad.

Najzainteresiraniji za Dembelea je Newcastle koji bi želio da on bude prvo veliko pojačanje superbogatih 'Svraka', a prema španjolskim medijima sam je nogometaš ipak izrazio želju za ostankom u Barceloni. No, Diario Sport tvrdi kako su pregovori između kluba i igračevih predstavnika zapeli.

Naravno da je prijelomna točka novac. Barcelona želi da Dembele pristane na dosta manji ugovor nego je imao do sada i cijelo vrijeme taj zahtjev pravda slabim financijskim stanjem u klubu. Igrač bi vjerojatno pristao na manji popust, ali ne i onoliki koliki klub traži, a Dembele i njegov tim su prekinuli pregovore iz razloga što iz Barcelone cijelo vrijeme stižu vijesti kako žele dovesti Erlinga Haalanda iz Borussije Dortmund.

Problem s Norvežaninom, u očima Dembelea i njegovih menadžera, je činjenica da će on sigurno tražiti veliku plaću koju mu je Barcelona očigledno spremna ponuditi dok Dembeleu s Camp Noua tvrde kako nemaju novca. Za Haalanda očigledno imaju pa i Dembele traži isti tretman.

Linker
19. travanj 2024 04:05