Hazard bi se mogao vratiti u Chelsea

 RUBEN ALBARRAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
DVIJE I POL GODINE NIČEGA

Jedno od najgorih pojačanja u povijesti Reala vraća se u bivši klub, Madriđani će izgubiti 90 milijuna eura?

Upisao je 54 nastupa za Real u kojima je postigao 5 golova i imao 9 asistencija
Piše: SNObjavljeno: 07. prosinac 2021. 16:36

Eden Hazard će ući u red najgorih pojačanja Reala u povijesti 'Kraljevskog kluba'. Došao je belgijski nogometaš u Madrid u ljeto 2019. godine u jednom od najskupljih transfera svih vremena, ali niti jednom nije opravdao status pojačanja.

Real je za Hazarda Chelseaju platio 115 milijuna eura što je i dalje jedan od 10 najskupljih transfera u nogometnoj povijesti, a njegov dolazak se nikako nije isplatio Madriđanima. U dvije i pol sezone on je upisao 54 nastupa za Real u kojima je postigao 5 golova i imao 9 asistencija što je definitivno premalo za igrača koji je toliko plaćen. Imao je on, od dolaska na Santiago Bernabeu, velikih problema s ozljedama, ali puno je veći problem što nije izgledao dobro ni kada je bio zdrav. Dapače, često su među navijačima kluba kolale fotografije na kojima Hazard nikako nije izgledao kao sportaš u naponu formu.

Belgijski nogometaš sada je zdrav, ali trener Reala Carlo Ancelotti jasno je prije desetak dana dao do znanja da ga ne misli koristiti u prvoj momčadi.

image

Hazard bi se mogao vratiti u Chelsea

XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp

"Hazard je spreman, ali njegov je problem u ovom trenutku što ima trenera koji preferira druge igrače, što se može dogoditi u ovakvoj momčadi", izjavio je talijanski stručnjak te tako dao do znanja da u Madridu ne bi imali ništa protiv toga da Hazard promijeni sredinu. A da je to tako, pokazuju i nove vijesti o tome da je Real drastično smanjio potencijalni odštetni zahtjev za njegov transfer.

Naime, u podcastu The Transfer Exchange Show engleskog Expressa istaknuto je kako su u Madridu odlučili kako Hazard može otići iz kluba ako netko plati 25 milijuna eura za njega. Isti medij je objavio i kako bi u Chelseaju voljeli da se on vrati na Stamford Bridge, ali da postoje još tri engleska kluba zainteresirana za njega. To su Newcastle, Everton i West Ham, a vjerojatno bi do ovog transfera moglo doći već ove zime.

Mogao bi ovo biti zanimljiv prijelazni rok...

Linker
03. svibanj 2024 23:25