Eden Hazard već je zaradio 45 milijuna eura u samo 20-ak utakmica.
 AFP
LUDA MATEMATIKA

Jović ipak nije najveći promašaj Reala! Jednog nogometaša u Madridu plaćaju čak 50 milijuna eura po golu

Bahato je tražio desetku Luke Modrića i ima od Hrvata plaću veću čak tri puta, a korist - nikakva
Piše: SNObjavljeno: 04. prosinac 2020. 21:20

"Više je kod doktora, nego sa svojim suigračima", tako će španjolski mediji o nesretnom Edenu Hazardu koji je opet na - pauzi.

Kad pojačanje u koje je dosad "ulupano" već 160 milijuna eura po deveti put otvara bolovanje u samo 18 mjeseci, tad poslodavac sigurno razmišlja o opravdanosti zapošljavanja, a ako i ne, onda se svakako tom temom bave mediji na Pirinejskom poluotoku.

"Veći je promašaj i od Jovića", pišu oni radikalniji.

Eden Hazard odigrao je 28 utakmica od maksimalnih 69. Čak 270 dana nije bio na raspolaganju treneru. A plaća ide, i to kakva... Čak 30 milijuna eura godišnje, tri puta veća od one koju ima Luka Modrić.

image
AFP

Dakle, već ih je stajao 45 milijuna eura kad je u pitanju plaća, a kad se tom zbroji transfer, dolazi se do brojke od preko 150 milijuna eura.

Koštao ih je dakle pet milijuna eura po utakmici, a ako izvučemo njegove golove, onda je brojka još brutalnija, jer znači da ih je svaki gol Hazarda stajao čak 50 milijuna eura!

Naravno, nije Belgijac kriv za svoje stanje, pretpostavljamo, za svojih devet ozljeda, no brojke su brutalne i sigurno izazivaju dodatne probleme za vodstvo koje nikako nije pogodilo s pojačanjima.

"Želim desetku", bahato je poručio uoči dolaska, no Luka mu nije dozvolio.

A kad se njemu pridoda i Jović, baš nemaju sreće s pojačanjima i zato "šteka" na sve strane...

Linker
25. travanj 2024 13:12