GABRIELE MARICCHIOLO
EUROPSKI NOGOMET

Jurićeva Verona srušila Benevento, Hoffenheim bez Andreja Kramarića poražen od Union Berlina

Piše: HinaObjavljeno: 02. studeni 2020. 22:48

U posljednjem susretu šestog kola njemačkog nogometnog prvenstva Union Berlin je na gostovanju pobijedio Hoffenhemim sa 3-1.

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 58. minuti kada je Robert Skov skrivio kazneni udarac i pritom zaradio crveni karton.

Max Kruse je bio siguran s bijele točke i gosti su poveli u 60. minuti. Hohhenheim, koji je i dalje bez Andreja Kramarića koji se još oporavlja od koronavirusa, izjednačio je u 80. minuti golom Munasa Daboura. Međutim, Union Berlin je do kraja susreta zabio još dva gola za drugu pobjedu sezone, a golove su zabili Joel Pohjanpalo (85) i Cedic Teuchert (90+4).

Union Berlin je ovom pobjedom skočio na osmo mjesto s devet bodova, dok je Hoffenheim na 12. poziciji. U vodstvu su Bayern i Borussia Dortmund sa po 15 bodova.

Jurićeva Verona srušila Benevento

U susretu šestog kola talijanskog nogometnog prvenstva Verona, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić pobijedila je Benevento sa 3-1 probivši se na sedmo mjesto Serie A.

Golove za Veronu zabili su Antonin Barak (17, 63) i Darko Lazović (77), dok je pogodak za goste zabio Gianluca Lapadula (56).

Benevento je od 72. minute igrao bez isključenog Gianluce Caprarija.

Verona se ovom pobjedom probila na sedmo mjesto sa 11 bodova, pet manje od lidera Milana.

Benevento je ostao na 13. poziciji sa šest bodova.

Pobjeda Villarreala za skok na treće mjesto

Nogometaši Villarreala pobijedili su Real Valladolid sa 2-0 u susretu osmog kola španjolskog prvenstva skočivši na treću poziciju na ljestvici.

"Žuta podmornica" je pobjedu izborila golovima Samuela Chukwuezea (21) i Pau Torresa (37).

Villarreal je ovom pobjedom napredovao na treće mjesto sa 15 bodova, dva manje od vodećeg Real Sociedada. Na drugom mjestu je Real Madrid sa 16 bodova.

Valladolid je posljednji sa svega tri boda.

Linker
20. travanj 2024 12:15