SERGEI SUPINSKY
KOGA BRIGA?

Kakav naklon hrvatskom maestru? ‘Ima 35, pa što? On je simbol Reala, što je stariji to je bolji!‘

Marca se dotaknula briljantne Modrićeve forme i to strogo biranim riječima njihova novinara.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2021. 16:15

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić svojim izvedbama iz utakmice u utakmicu ne prestaje fascinirati španjolsku, posljedično i svjetsku nogometnu javnost. Njegove recentne partije razlog su bile novog teksta u španjolskom sportskom dnevniku Marca. Posvetili su mu priču pod naslovom "Kog je briga kada je Modrić rođen?".

U tom tekstu Marca se divi njegovim nogometnim majstorijama. Također, ističu važnost tog lista u pokušajima da se nagovori upravu Reala na produljenje ugovora s Modrićem. Na taj način, suradnja Kraljevskog kluba i bivše "Zlatne lopte" završava u lipnju 2022. godine.

- Njegova putovnica svjedoči da je rođen 1985., ali koga je uopće briga za to? Modrić je primjer za duplo mlađe klince koji ulaze u svijet profesionalnog nogometa. S 35 godina Modrić je igrač zbog kojeg plaćate ulaznicu i pretplatu za kabelsku televiziju - pišu Španjolci.

image
OSCAR BARROSO

I ove je sezone Modrić glavni motor Realovog uspjeha, s njime će se Kraljevi upustiti u šampionsku utrku s gradskim rivalima iz Atletica koji je glavni konkurent za titulu.

- Ono što Modrić na terenu radi ne može biti napravljeno bolje. S više talenta, sigurnosti, stila, kvalitete i nogometne zrelosti. Kod njega nema ni trunke sebičnosti, bahatosti, samo stalna opsjednutost time kako pomoći momčadi. Modrić je pojedinac, ali on utjelovljuje i simbolizira Realovu kolektivnu igru. Što je stariji sve je bolji, pa čak i efikasniji - piše u Marci.

Linker
25. travanj 2024 09:51