GABRIEL BOUYS Afp
OVACIJE I SJAJNE KRITIKE

Kakav povratak hrvatskog kapetana: ‘Modrić izgleda nezaustavljivo u 36. godini! Nema mu ravnog...‘

‘Bio je ogroman faktor u preokretu Reala‘, piše Marca nakon Lukine velike povratničke partije.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2021. 09:03

Real Madrid je u ludoj utakmici 4. kola Primere preokretom srušio Celtu (5:2), vratio se na svoj sada obnovljeni Santiago Bernabeu i ponovno dobio Luku Modrića koji je prvu utakmicu nakon stanke zbog ozljede odigrao maestralno.

Hrvatski kapetan odigrao je sjajnih 78 minuta, kada ga je zamijenio Asensio, a s travnjaka je ispraćen ovacijama, dobrim dijelom i zbog briljantne solo-akcije nekoliko minuta prije zamjene. Luka se sjurio u kazneni prostor, pucao na svoj prepoznatljivi način vanjskom stranom kopačke, a vratar gostiju je loptu odbio do Camavinge, nove Realove francuske 18-godišnje zvijezde, koji je s nekoliko metara pospremio loptu u mrežu.

image
GABRIEL BOUYS Afp

Briljirao je i Karim Benzema, junak utakmice i autor novog hat-tricka, ali Marca je posebno poglavlje i visoke ocjene namijenila Luki Modriću.

"Modrić je dirigirao napadom Reala, zajedno s Karimom Benzemom. Hrvat izgleda nezaustavljivo čak i u 36. godini, njegova klasa je vječna. Mogao je zabiti čudesan gol nakon što je u solo prodoru prošao pored nekoliko igrača Celte, a na kraju je omogućio gol Camavinge. Zaslužio je ipak taj pogodak kao nagradu za sve što je napravio večeras. Modrić je bliži 40. nego 30. godini, ali i dalje mu nema ravnog u veznom redu Reala. Bio je ogroman faktor u preokretu momčadi iz Madrida", piše Marca.

image
dfghdg dfghdfgh
DFGH Dfghdfgh
Statistika: Sofascore

Celta je vodila 1:0, pa 2:2, ali pritisak Kraljeva nakon uspavanog početka bio je jednostavno prejak, pogotovo u drugom dijelu kada su domaćini zabili čak četiri gola.

Karim Benzema (24, 46, 88-11m), a golove za Real zabili su i Vinicius Junior (54) i Eduardo Camavinga (72), dok su za Celtu golove postigli Santi Mina (4) i Franco Cervi (32).

Real se ovom pobjedom pridružio na vrhu ljestvice Valenciji i Atletico Madridu, sada sva tri kluba imaju po 10 bodova.

Linker
03. svibanj 2024 05:57