VINCENZO PINTO Afp
KORISTE PRILIKU

Kakva bomba u samom finišu prijelaznog roka! Barcelona ima plan: Bivši dinamovac bi se mogao vratiti kući

Na Nou Campu smatraju kako imaju problema u napadačkom dijelu igre obzirom na ozljedu Sergija Aguera
Piše: SNObjavljeno: 31. kolovoz 2021. 12:10

Prema navodima iz španjolskih medija, Barcelona razmatra opciju da u svoje redove vrati Danija Olma. Španjolac koji je upravo iz Barcelone svojedobno stigao u Dinamo oduševio je svojim partijama nogometni svijet, a gigant sa Nou Campa bi ga ponovno volio vidjeti u plavo-crvenom dresu.

Olma su treneri tijekom karijere koristili na različitim pozicijama u napadu, a da se sjajno snalazi na svima, pokazao je i na prethodnom Euru te Olimpijskim igrama. Upravo to je možda i glavni razlog zbog kojeg bi ga Blaugrana voljela realizirati ovaj tranfer u posljednjim satima prijelaznog roka.

Na Nou Campu smatraju kako imaju problema u napadačkom dijelu igre obzirom na ozljedu Sergija Aguera. Barca je tako ostala samo na Martinu Braithwaitu i Memphisu Depyju koji ima slobodu kretanja i nije klasični napadač. Novinar Telegrapha, Mike McGrath tvrdi kako bi Olmo svakako donio dimenziju više u napadu i također napominje kako su pregovori u tijeku bez obzira na financijske probleme Barcelone.

U prilog tome da bi se ovaj posao mogao realizirati ide i činjenica da je Barca trenutačno u procesu prodaje Ilaixa Moribe koji ne želi produžiti ugovor. Na Nou Campu će tako pokušati uklopiti Moribu kao dio transfera u želji da se dočepaju Danija Olma. Španjolac bi se tako u ludom finišu prijelaznog roka vratio kući nakon sedam godina.

Linker
20. travanj 2024 15:53