Xavi Hernandez

 Gongora/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
ZANIMLJIV DETALJ

Kamera ‘uhvatila‘ Xavija: Dok se Barcelona mučila, njen trener pratio je još jednu utakmicu

Barcelonu u utorak čeka uzvratni okršaj protiv Napolija, a prolazak u četvrtfinale je imperativ
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2024. 11:51

Barcelona je na domaćem terenu otvorila 28. kolo španjolskog prvenstva gdje je pobijedila Mallorcu minimalnim rezultatom (1:0). Ta prednost je mogla biti i veća no jako loše izveden kazneni udaraca İlkaya Gündoğana u 24. minuti, kao i još nekoliko dobrih prigoda jednostavno nisu završile u golu. Pogodak za pobjedu zabio je sjajni Lamine Yamal, nakon što je iz solo akcije driblingom izbacio braniča gostiju, sjajno je pogodio suprotan kut dotad nepogrešivog Rajkovića.

Osim događanja na terenu, utakmicu je obilježio i događaj iz sredine drugog dijela, kada je kamera uhvatila trenera Barcelone, Xavija i njegovog pomoćnika u VIP loži stadiona. Španjolac je zbog suspenzije utakmicu pratio s tribine, a čini se da je osim utakmice svoje momčadi pratio i dvoboj talijanske Serie A između Napolija i Torina (1:1).

Barcelonu u utorak čeka uzvratni okršaj protiv Napolija (1:1 u prvoj utakmici), a prolazak u četvrtfinale imperativ je za katalonsku momčad. Osim što je već poznato da se nalaze u teškoj financijskoj situaciji, uprava je već uračunala baš tih nešto više od 10 milijuna eura koje bi ostvarili prolaskom u daljnju fazu.

Linker
27. travanj 2024 09:54