Casemiro
 REUTERS/Albert Gea / REUTERS
RAMOS UVJEREN

KAPETAN REALA NAKON UTAKMICE ISTAKNUO DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKNUO 'Messi je nešto rekao sucima u tunelu i onda je krenula drugačija priča'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2018. 11:07

Onaj tko je očekivao samo akademski nogomet, s obzirom da El Clasico nije utjecao na išta osim prestiž, debelo je bio u zabludi.

Sinoć je na Camp Nouu viđen jedan od burnijih derbija Barcelone i Reala u kojem nije manjkalo golova, šansi, ružnih startova, udaranja laktom i šakom, crvenih i žutih kartona, vrhunskih poteza, ali i očajnog suđenja o kojem je nakon susreta pričao čitavi svijet, ali i sami akteri.

- Messi je izvršio pritisak na suca u poluvremenu utakmice kada su igrači ušli u tunel. Ne znam da li su kamere sve to snimile. Nisam siguran da bi u drugom poluvremenu donosio onakve odluke. Ovo je nogomet i sve treba ostati na terenu i to se mora poštovati - rekao je kapetan Reala Sergio Ramos.

GOLOVE POGLEDAJTE OVDJE

- Bila je ovo naša prva utakmica nakon što smo postali prvaci i htjeli smo proslaviti na neki način. Što meni znači ova utakmica? Sve! Samo biti dio ovakvog spektakla je velika stvar. Ovo je utakmica kao niti jedna druga - govorio je Iniesta.

- Kontrolirali smo utakmicu nakon što smo 'zaradili' igrača više. Izlazak Ronalda u poluvremenu je možda malo poremetio naš ritam, ali u konačnici rezultat je pravedan, čak i ako sudac nije dosudio čisti penal na Marcelu. Želimo da svima bude jasno da nije sudac kriv što nismo pobijedili. Bila ja ovo dobra utakmica jedne i druge momčadi u kojoj smo svi uživali - poručio je Casemiro.

Linker
01. svibanj 2024 11:01