LLUIS GENE Afp
POD POVEĆALOM

Koeman poludio na igrača, pa ga potpuno ignorirao! Reakcija Barcinog trenera izazvala veliku pozornost

Barcelonin trener prvo je urlao na mladića, a potom ga munjevito izvadio iz igre...
Piše: SNObjavljeno: 23. travanj 2021. 10:28

Nogometaši Barcelone svladali su Getafe s 5-2 u posljednjoj utakmici 31. kola La Lige odigranoj u četvrtak na Camp Nou.

Iako je na kraju pobjeda Barcelone bila super uvjerljiva, Katalonci su pred samu završnicu vodili s 3:2, a jedan potez braniča Oscara Mingueze potpuno je izbacio iz takta Ronalda Koemana.

Naime, Mingueza je krenuo prema naprijed u jednoj kontri, a Koeman je nakon urlanja odmah povukao 21-godišnjaka iz igre i ubacio Samuela Umtitija.

Mingueza je igru napustio u 75. minuti kod Barceloninog vodstva 3:2, a Araujo u 87. i Griezmanna u trećoj minuti sudačke nadoknade zabili su za konačnih 5:2.

Koliko je zapravo Barcelonin trener bio ljut na mladog Minguezu dovoljno govori činjenica da kad je Mingueza došao pozdraviti ga, ovaj ga zapravo nije ni htio pogledati.

"Moja reakcija prema njemu bila je malo pretjerana. On kao i svi naši mladići, igra sjajno ove sezone. Ali mora naučiti da ako igra za Barcelonu, da mora biti potpuno koncentriran i uključen u utakmicu", rekao je Koeman.

Onda je objasnio zašto se naljutio.

"Htio sam De Jonga premjestiti na bok, a Umtitiju dati zasluženu minutažu. Zašto sam se ljutio? Zato jer je u prvom poluvremenu kod našeg vodstva 1:0 ozlijedio koljeno. Više sam ga puta tijekom ukazivanja pomoći pitao može li nastaviti. Rekao mi je da može nastaviti, a onda smo primili gol na mjestu gdje je trebao biti. Još je također dva puta krenuo u napad kada smo morali imali trojicu iza. To je taktika koju mora naučiti", dodao je Barcelonin trener.

Linker
20. travanj 2024 12:09