Eder Militao
 OSCAR DEL POZO
SVI SU TESTIRANI

Koronavirus u Realu, Bayernu i Dynamu! Klubovi objavili koliko je zaraženih uoči nastupa u Ligi prvaka

Real, koji je na dnu ljestvice u skupini B, igra u utorak u trećem kolu Lige prvaka protiv Intera
Piše: HinaObjavljeno: 02. studeni 2020. 12:12

Branič Real Madrida Eder Militao pozitivan je na COVID-19, objavio je španjolski prvak u ponedjeljak uoči utakmice Lige prvaka protiv Intera koju igra kod kuće.

"Naš igrač Eder Militao je pozitivan na test na COVID-19 koji je proveden u nedjelju ujutro", objavio je Real na svojim službenim stranicama.

Klub je dodao da su svi ostali igrači iz prve momčadi te trener i njegovi asistenti kao i zaposleici kluba koji rade izravno s igračima negativni na koronavirus na testiranjima u nedjelju i u ponedjeljak. Prema UEFA-inom protokolu brazilski branič, koji je odigrao tri utakmice ove sezone, treba biti negativan najmanje šest sati prije početka susreta protiv Intera u utorak da bi mu bilo odobre da zaigra na toj utakmici

Real, koji je na dnu ljestvice u skupini B, igra u utorak u trećem kolu Lige prvaka protiv Intera, a ta je utakmica od velike važnosti za momčad Zinédina Zidanea nakon što su izgubili prvu utakmicu u skupini B kod kuće od Šahtara (2-3) a onda odigrali neriješeno protiv Borussije Mönchengladbach (2-2).

Bayernov Suele pozitivan na koronavirus

Branič minhenskog Bayerna Niklas Suele pozitivan je na koronavirus i trenutačno je u samoizolaciji, objavio je u ponedjeljak klub koji u utorak u Ligi prvaka gostuje u Salzburgu.

Ovaj 25-godišnjak je drugi igrač Bayerna koji je pozitivan na koronavirus nakon lažno pozitivnog testa Sergea Gnabryja u listopadu. Gnabry se vratio u igru.

Bayern, koji brani naslov pobjednika Lige prvaka a u Bundesligi je prvi nakon pobjede protiv Koelna, u njemačkom prvenstvu u subotu gostuje kod drugoplasirane Borussije Dortmund.

Šest igrača kijevskog Dinama pozitivno na koronavirus

Šest igrača kijevskog Dinama i pet članova trenerskog stožera pozitivno je na koronavirus uoči utakmice Lige prvaka protiv Barcelone koja se igra u srijedu, objavio je u ponedjeljak ukrajinski klub.

"Testiranje je pokazalo pozitivne rezultate kod nekoliko igrača: Georgyja Tsitaishvilija, Denisa Garmasha, Mikkela Duelunda, Alexandera Karavaeva, Tudora Belutsea i Mykole Shaparenka", navodi se u priopćenju kijevskog Dinama.

"K tome testiranje pomoćnog trenera Emila Karasa i još četvorice članova osoblja takođerje dalo pozitivne rezultate."

Klub dodaje da su svi zaraženi i samoizolaciji i da se ojsećaju dobro.

Dinamo je treći u skupini G s jednim bodom, pet iza vodeće Barcelone s kojom igraju u srijedu u Španjolskoj.

Linker
18. svibanj 2024 23:47