XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp
OTKRIVA ROMANO

Kraj sage oko budućnosti Tonija Kroosa: Slavni Nijemac odlučio gdje nastavlja karijeru

Kroos će uploviti u jedanaestu sezonu s bijelim dresom na leđima
Piše: Vito TomasObjavljeno: 27. ožujak 2024. 14:19

Njemački veznjak Toni Kroos produžit će ugovor s Real Madridom na još jednu godinu, javlja Fabrizio Romano. Završena je tako saga oko budućnosti 34-godišnjeg Kroosa koji se dugo dvoumio hoće li nastaviti s Kraljevskim klubom i iduće sezone. Dvoumili se se, dakako, i Madriđani, no Kroos je sjajnim predstavama u posljednje vrijeme razuvjerio čelnike Reala i ‘natjerao‘ ih da mu ponude novi ugovor.

Suradnja je, jasno, produžena do ljeta 2025. te će Kroos tako uploviti u jedanaestu sezonu s bijelim dresom na leđima. Kroos se nedavno, nakon dvije i pol godine pauze, vratio iz reprezentativne mirovine i ponovno zaigrao za Elf. Koliko je bitan za momčad Juliana Nagelsmanna dovoljno govori činjenica da mu je u povratničkom nastupu bilo potrebno osam sekundi da asistira svom suigrača Florianu Wirtzu za vodstvo protiv Francuske.

Real je tako riješio jednu dilemu za iduću sezonu, no ona najteža tek je pred njima. Riječ je naravno o budućnosti Luke Modrića na čije ćemo razrješenje morati pričekati još neko vrijeme.

Linker
12. travanj 2024 23:54