GABRIEL BOUYS Afp
BOMBA IZ MADRIDA

Kraljevima je dosta svega, priča je završena: Odlazi najgore pojačanje i najskuplji igrač u povijesti Reala

Belgijac je u madridskome klubu odigrao 76 utakmica - a u isto je toliko utakmica bio ozlijeđen
Piše: SNObjavljeno: 03. lipanj 2023. 20:57

Na službenim stranicama Real Madrida osvanula je vijest koja zapravo nikoga nije previše iznenadila, međutim ovoga je vikenda objavljena i službeno - belgijski ofenzivac Eden Hazard, najskuplje pojačanje u povijesti Kraljevskoga kluba (tada se radilo o 115 milijuna eura), uskoro više neće biti dio Los Blancosa.

image
JOSE BRETON Nurphoto Via Afp

"Real Madrid C.F. i Eden Hazard postigli su konsenzus prema kojem će igrač raskinuti ugovor 30. lipnja 2023. Eden Hazard dio je našeg kluba već četiri sezone, u kojima je osvojio 8 naslova:

1 Europski kup,

1 Svjetsko klupsko prvenstvo,

1 Europski Superkup,

2 Lige,

1 Kup Kralja

2 španjolska Superkupa.

Real Madrid želi izraziti svoju zahvalnost Edenu Hazardu te želi njemu i cijeloj njegovoj obitelji svu sreću u novim izazovima.", stoji u službenom priopćenju.

image
OLI SCARFF Afp

Uskoro je na društvenim mrežama osvanuo i tweet u kojemu su objavljeni zanimljivi statistički podaci. Naime, belgijski je internacionalac u madridskome klubu odigrao 76 utakmica - a u isto je toliko utakmica bio ozlijeđen!

Od prosinca 2021. nije odigrao 90 minuta zaredom. Postigao je samo 7 golova. Koštao je 115 milijuna eura i on je igrač koji je najviše zaradio u Real Madridu.

Stoga nije ni čudno da su ga navijači složno proglasili - najgorim pojačanjem u svojoj povijesti.

Linker
27. travanj 2024 06:41