Aleix Garcia

 DAX IMAGES Nurphoto Via Afp
U SAMOM SU VRHU

Kreću ‘napadi‘ na novu hit-momčad Španjolske: Barcelona odmah želi dovesti njihovog kapetana

Barcelona bi jednim potezom mogla pojačati svoje redove i oslabiti izravnog konkurenta za naslov
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. siječanj 2024. 07:23

Nakon ozljede mladog veznjaka Gavija, Barcelona želi dovesti pojačanje za sredinu terena. Pritom su joj opcije limitirane zbog poznatih problema s financijama.

Aleix Garcia jedan je od igrača koji su zanimljivi katalonskom velikanu. Riječ je o 26-godišnjem kapetanu prvenstvenog lidera Girone koji je pažnju na sebe skrenuo odličnim igrama u jesenskom dijelu prvenstva.

Španjolski mediji tvrde kako će Barcelona u siječnju krenuti po Garciju, no Gironin trener uvjeren je da kapetan neće napustiti svoju momčad.

- Moj je osjećaj da Aleix neće otići, ali zaboljelo bi me da se to dogodi, bez obzira kamo otišao, jer bismo ga izgubili. Mi nismo na Barcinoj razini – izjavio je Michel.

Svjestan je da bi Garcijin odlazak bio velik udarac za momčad koja je impresionirala u prvoj dionici La Lige.

- Želimo nastaviti rasti kao klub, i za to trebamo igrače Aleixove razine. Izgubili bismo njegov potencijal ako ode, ali osjećam da se to ipak neće dogoditi – zaključio je Michel.

Barcelona bi jednim potezom mogla pojačati svoje redove i oslabiti izravnog konkurenta za naslov, no financije bi se na kraju priče mogle pokazati prevelikim problemom u realizaciji željenog transfera...

Linker
27. travanj 2024 05:57