REUTERS
KRIZA U MADRIDSKOM REALU

KRIZA KAKVU REAL NE PAMTI! JE LI LOPETEGUI NA IZLAZNIM VRATIMA? 'Mnogo je nepravde koja nas je zadesila! U svlačionici je bilo puno tužnih lica'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2018. 18:49

U devetome kolu španjolske Primere Levante je šokirao madridski Real pobjedom na Santiago Bernabeuu rezultatom 2:1. Tim je porazom nastavljena velika kriza jer aktualni europski prvak već petu utakmicu ne zna za pobjedu.

PRVI GOL LEVANTEA REALU POGLEDAJTE OVDJE

Trener Julen Lopetegui već je gotovo na izlaznim vratima iz kluba, a nakon utakmice španjolski su ga mediji tražili da prokomentira novi poraz:

"Otkaz je sada posljednja stvar na koju mislim, želim dati podršku dečkima i što je prije moguće pripremiti ih za sljedeću utakmicu koja je na rasporedu već za tri dana. U nogometu sve ovisi o golovima, a mi smo učinili sve što je u našoj moći da postignemo pogotke. Bilo je mnogo prilika za to, ali dogodile su se neke čudne okolnosti koje su nas u tome spriječile. Puno smo napadali, ali nije pomoglo i morat ćemo promijeniti dinamiku u našoj igri.", iznio je svoju analizu igre trener Kraljevskoga kluba.

POVEĆANJE VODSTVA LEVANTEA NA 2:0 PROTIV REALA POGLEDAJTE OVDJE

"Osjećam se motiviraniji nego ikad, jer momčad je dala sve od sebe na travnjaku. Mnogo je nepravde koja nas je zadesila, ali prije ili kasnije to će nam se vratiti. U svlačionici je bilo puno tužnih lica, no dat ću sve od sebe da ih animiram i motiviram za idući susret. Kad kažem 'čudne okolnosti' ne mislim samo na suca, iako je bila sumnjiva situacija kod drugoga gola. Ja svojim objašnjenjima nikoga ne nastojim uvjeriti, samo želim objasniti što se dogodilo - zaključio je svoju priču Lopetegui.

GOL MARCELA LEVANTEU POGLEDAJTE OVDJE

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 13:52