Toni Kroos

 PRESSINPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NASTAVAK SAGE

Kroos zagolicao maštu Realovih navijača: Nijemac objavio fotografiju s dresom najveće želje Florentina Péreza

Sasvim je jasno kako će ova transfer sapunica još potrajati, a Real će učiniti sve da ga dovede
Piše: SNObjavljeno: 09. srpanj 2023. 16:36

Početak ljeta i nogometne tržnice označio je i nastavak transfer sapunice s Real Madridom i Kylianom Mbappéom u naslovnim ulogama. Tako se posljednjih dana (ali i mjeseci) ponovno zakotrljala priča o odlasku francuske zvijezde u španjolsku prijestolnicu, a priča je dobila dodatnu podlogu nakon što je odbio produžiti ugovor s PSG-om, s kojim mu suradnja istječe u lipnju iduće godine.

Iako nema konkretnih i svježih informacija o tom transferu, španjolska Marca prenosi Instagram objavu Tonija Kroosa iz njegova nogometnog kampa održanog u Kölnu. Njemački veznjak, i dugogodišnji član Kraljevskog kluba, objavio je fotografiju s terena s djetetom u dresu - Mbappéa. Nije trebalo proći puno vremena da zagolica maštu madridskih navijača, koji su njegov potez protumačili kao svojevrsnu poruku da bi Francuz uskoro mogao sletjeti na Santiago Bernabéu.

Florentino Pérez, predsjednik Reala, za njegovo bi dovođenje morao posegnuti duboko u džep, a pariški klub igraču je, prema pisanju L‘Equipea, dao ultimatum za odluku do 31. srpnja: ili će produžiti ugovor s klubom na još jednu dodatnu godinu ili će završiti na transfer listi. Zasad je jedino jasno kako će ova sapunica potrajati barem još neko vrijeme.

Linker
16. lipanj 2024 08:12