Ronaldinho i Rivaldo
 MARTIN ROSE
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Legenda javno raskrinkala velikog gazdu: ‘Nije problem Real, vratite Barcu koju je volio cijeli svijet!‘

‘Treba vratiti onaj prepoznatljivi stil igre koji je volio cijeli svijet. Momčad je bila prva...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2020. 18:57

Legendarni Rivaldo obilježio je prijelaz stoljeća u dresu Barcelone, jednu posebnu, romantičnu eru koju navijači katalonskog kluba i danas pamte sa sjetom. Stoga je njegovo mišljenje o vrućim pitanjima, u trenutku kad Messi i društvo gube titulu, itekako zanimljivo i autentično za Barcine navijače.


48-godišnji brazilski majstor nije opterećen spletkama i političkim borbama u klubu, može bez dlake na jeziku reći što misli, a tri kola prije kraja sezone je odlučio javno istupiti protiv ponašanja predsjednika Josepa Marije Bartomeua.


Barcelona je u nastavku sezone prepustila vodstvo Realu, ima bod zaostatka i utakmicu više (Real danas igra protiv Alavesa), a kontroverzni predsjednik je prije nekoliko dana javno izrazio sumnu da Kraljevskom klubu u zadnjih nekoliko tjedana pomažu suci.


"Osjećam se loše jer imamo najbolju ligu na svijetu, i nepošten VAR u nastavku sezone", rekao je Bartomeu i izazvao Rivaldovu reakciju.


"Ponekad moežete biti iznervirani sudačkim odlukama ili pregledom VAR-a, ali ne slažem se s predsjednikom Bartomeuom da suci favoriziraju Real Madrid. Bartomeu jednostavno želi skrenuti pozornost javnosti s pravih klupskih problema. Barcelona se još uvijek bori za naslov, i dalje nastupa u Ligi prvaka, ali ovo nikako nije dobar trenutak za klub. Bartomeu pokušava zloupotrijebiti priču o VAR-u kako bi opravdao objasnio je Rivaldo i poentirao:


"Po mome mišljenju, problem Barcelone nisu ni VAR niti sudačke odluke, njen glavni problem je kvaliteta nogometa koja se hitno mora popraviti. Treba vratiti onaj prepoznatljivi stil igre koji je volio cijeli svijet. Momčad je bila prva prije prekida sezone i sada će imati četiri boda iza Reala, tako da ne možete reći da jet u glavni problem VAR, pogotovo kad ekipa ne igra dobro".

Linker
25. travanj 2024 00:20