Denis Doyle/Getty Images
VRIJEME JE ZA PROMJENE

LEGENDARNI MIJATOVIĆ VIŠE NE ŽELI ŠUTJETI! VELIKAN REALA PROZIVA PO REDU 'Sramotno je što se događa s njim! A ne razumijem ni da se tako vadi Modrića'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. siječanj 2019. 17:51

Legendarni Predrag Mijatović oštro je kritizirao zvijezdu Reala Garetha Balea i trenera Santiaga Solarija nakon novog prvenstvenog kiksa Kraljevskog kluba na gostovanju kod Villarreala.

Real je u četvrtak navečer odigrao samo 2:2 u 17. kolu Primere i trenutno je četvrti u prvenstvu, sa čak sedam bodova zaostatka za vodećom Barcelonom.

Bivši napadač Reala i legenda jugoslavenskog i svjetskog nogometa smatra da je situacija s Garethom Baleom - 'sramotna', nakon što je Velšanin protiv Villarreala ponovno napustio igru već u prvom poluvremenu, zbog lakše ozljede.

"To što se stalno događa s Baleom je sramotno! Ja ga volim kao igrača, ali on nije ni blizu uloge vođe momčadi nakon odlaska Cristiana Ronalda", izjavio je Peđa za španjolski radio Cadena Ser i dodao:

"Stvarno je zabrinjavajuće da je toliko često ozlijeđen".

PALERMO, ITALY - JANUARY 24:  Predrag Mijatovic looks on in VIP-Standing during the Serie A match between US Citta di Palermo and Udinese Calcio at Stadio Renzo Barbera on January 24, 2016 in Palermo, Italy.  (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)
Tullio M. Puglia/Getty Images

Bale je ove sezone postigao samo četiri gola, a bio je ozlijeđen 27 puta otkad je 2013. godine za tada rekordnih 105 milijuna eura stigao u Madrid iz Tottenhama. Iako niti jednom ove sezonu nije imao neku težu ozljedu, do sada je već zamijenjen 15 puta, što ilustrira koliko zapravo je jedan od najskupljih igrača može doprinjeti momčadi.

Alex Caparros/Getty Images
Getty Images

Mijatović nije poštedio ni trenera Solarija koji je u jučerašnjoj utakmici izvadio Luku Modrića iz igre u 63. minuti. Solari je kasnije izjavio da je Modrić bio prehlađen te kako je unaprijed dogovoreno da će odigrati otprilike sat vremena, ali Mijatović ne prihvaća takav argument.

"Ako igrač počne utakmicu i ne traži da ga se vadi iz igre, ja onda ne mogu razumijeti zašto bi ga trener tako rano poslao na klupu. Solari je napravio veliku grešku kad je izvadio Modrića iz igre. Meni je jako teško gledati Real ove sezone. I jučer su dobro odigrali u prvom poluvremenu, a onda kad se činilo da će to rutinski odraditi, odigraju očajno poluvrijeme bez ikakvog plana i prospu bodove", zaključio je MIjatović.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 10:57