XAVIER BONILLA Nurphoto Via Afp
U TOTALNOM ŠOKU

Ljudi su zgroženi kako se u Barceloni ponašaju prema njihovom čovjeku! ‘Ovo je sramota i maltretiranje‘

‘Sramota je kako mu Barcelona pokušava raskinuti ugovor, otpustiti ga s posla‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 13:28

Čelnik udruge danskih nogometaša Mikkel Sahl Hansen podržao je napadača Barcelone Martina Braithwaitea kojeg se klub želi riješiti već mjesecima, ali igrač se čvrsto drži slova ugovora.

"Odnos kojem je Martin izložen potpuno je nerazuman. Smjestio bih ga negdje između maltretiranja i uznemiravanja. Sramota je kako mu Barcelona pokušava raskinuti ugovor, otpustiti ga s posla. Igrač koji im je priskočio u pomoć, kad su patili, a sada je u nemilosti. Gdje im je pristojnost? Ugovor je ugovor, a Barcelona i Braithwaite imaju obveze još dvije godine. Martin mora nastaviti ispunjavati svoj dio dogovora, a Barcelona svoj. Tada će to biti u skladu s radom jednog od najvećih klubova na svijetu, koji se prema svojim igračima treba odnositi s velikim poštovanjem", citira Sport.es Mikkela Hansena.

Braithwaite je zabio dva gola i upisao jednu asistenciju u četiri utakmice za Katalonce u svim natjecanjima u prošloj sezoni. Danac ni izbliza nema klasu za Barcelonu, ali nitko je nije tjerao da ga dovede. Braithwaite je inače iznimno bogat igrač, jer je novac koji je zaradio oplodio s unosnim poslovima. Međutim, ne pada mu na pamet izaći u susret Barceloni. Zbog novca ili držanja principa ionako nije ni bitno. Zakon je apsolutno na njegovoj strani.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. siječanj 2023 21:30