Dani Olmo 

 LLUIS GENE Afp
OZLJEDA BARCINE ZVIJEZDE

Loše vijesti za Olma: Nastavio se problem iz Srbije, propušta važan ogled, a poznato i zašto je krvario

Prema prvim prognozama izostajat će s terena sedam do deset dana
Piše: SNObjavljeno: 15. rujan 2024. 20:43

Pet pobjeda, 17 zabijenih pogodaka. To je učinak Barcelone u uvodnih pet kola španjolskog prvenstva. Sjajno otvaranje sezone nastavilo se uvjerljivim 4:1 slavljem kod Girone, no da sve ipak ne bude savršeno ‘pobrinuo se‘ dvojac Ferran Torres i Dani Olmo.

Torres je u 86. minuti nagazio protivničkog igrača i zaradio direktni crveni karton, no Barcelonine je navijače zasigurno više zaboljela potencijalna ozljeda Olma, ovoljetnog pojačanje koje briljira iz utakmice u utakmice. Taj bi se niz utakmica, pak, mogao privremeno zaustaviti, s obzirom da je Olmo u 60. minuti, tek 13 minuta nakon što je povisio vodstvo Barce na 3:0, zbog nelagode koju je osjetio u tetivi koljena, bio prisiljen izaći iz igre.

Olmo je prethodno zaradio i posjekotinu na nosu, koja mu je pritom bila i sanirana, međutim nelagoda u desnoj nozi koja stiže četiri dana prije Barcinog sraza s Monacom u Ligi prvaka, puno više zabrinjava Hansija Flicka i navijače katalonskog giganta.

image
LLUIS GENE Afp

Problemi s desnim koljenom za Olma nisu novost, zbog jakog udarca na spomenuto mjesto u nedavnom dvoboju Lige nacija u Beogradu protiv Srbije već je propustio drugi susret sa Švicarskom. Za utakmicu protiv Girone se oporavio, no muke s desnim koljenom samo su se nastavile. Kako piše španjolski As, Olmo će prema prvim prognozama izbivati s terena sedam do deset dana, a više detalja bit će poznato nakon sutrašnjih pretraga.

Prema ovome, Olmo bi van pogona bio za spomenuti susret s Kneževima, dok bi pod upitnikom bio za prvenstveni sraz s Villarrealom iduće nedjelje.

- Moramo pričekati. Srećom ne čini se ozbiljno, ali moramo pričekati da ga doktori sutra pregledaju - rekao je trener Barce nakon susreta.

Linker
16. rujan 2024 00:05