REUTERS
RAKETA ODIGRAO CIJELU UTAKMICU

LUDA I ČUDESNA VEČER LIONELA MESSIJA - JEDNOSTAVNO GA NISU MOGLI ZAUSTAVITI Nogometni čarobnjak zabio tri gola, dvaput asistirao i odveo Barçu na vrh!

Nogometaši Barcelone opet su se izdvojili na vrhu Primere nakon što su u 16. kolu slavili u gostima kod Levantea s 5-0
Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 16. prosinac 2018. 23:47

Barcelona je rutinski odradila gostovanje kod Levantea. S pola snage je odradila ovu utakmicu, a opet je briljirao Lionel Messi, koji je postigao hattrick, a dodao je i dvije asistencije. Nevjerojatan je dvoboj odigrao, obrana Levantea, nikako nije mogla pronaći način kako zaustaviti čarobnog Argentinca. A što je najgore od svega, mogao je Messi imati još bolju statistiku, ali eto, ni njemu ne može sve ući u mrežu...

Barca je ovom prilikom izašla u 3-4-3 sustavu, a Ivan Rakitić je odigrao svih 90 minuta, krenuo je na poziciji, a možemo kazati, desnog veznog te je imao nekoliko zapaženih poteza.

Barca je povela u 35. minuti kada je Messi promiješao domaću obranu i onda je pravovremeno uposlio Suareza, koji je iz voleja matirao Oiera.

U smiraj prvog dijela Blaugrana je razriješila sve dvojbe oko pitanja pobjednika, Busquets je poslao, okomitu, nevjerojatnu loptu prema Messiju, koji je izašao oči u oči s Oierom, a Leo takve situacije ne propušta.

Početkom nastavka opet je u naslovnoj ulozi bio Messi, ovog puta ga je proigrao Jordi Alba koji u zadnje vrijeme igra u jako dobroj formi.

Barcelona je, dakle, u posljednjih 12 utakmica kod Levantea samo jednom izgubila i to u onoj dramatičnoj utakmici koju je Levante dobio sa 5:4. Ovog puta to im nije uspjelo, Barca je ozbiljno shvatila ovaj susret, bila je dominantna u svim segmentima igre, možemo kazati da je s kamatama naplatila taj prošlosezonski poraz.

Messi je svoj treći pogodak zabio u 60. minuti, okončao je lijepu akciju nakon dodavanja Vidala, gurnuo je samo loptu u mrežu.

Levante je od 77. minute bio i s igračem manje, dok je Pique u 88. minuti nakon druge Messijeve asistencije postavio konačan rezultat.

Barcelona je i dalje na vrhu,ima 34 boda na svojem kontu, tri više od Seville i Atletico Madrida, dok četvrti Real zaostaje pet bodova.

Rezultati by SofaScore

Linker
16. travanj 2024 10:48