Luka Modrić

 DAX IMAGES/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Dax Images/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
ZANIMLJIV KOMENTAR

‘Luka Modrić je sve bolji i bolji iako će uskoro proslaviti 37. rođendan, a Fatija je dotaknula božanska čarolija‘

Zanimljiv je bio osvrt novinara Daily Maila Petea Jensona na zbivanja proteklog nogometnog vikenda
Piše: SNObjavljeno: 23. kolovoz 2022. 09:04

Pri samom vrhu detalja koje je istaknuo u Ligama petice je nastup Luke Modrića i njegov fantastičan gol u 4:1 gostujućoj pobjedi madridskog Reala protiv Celte.

"Igrač kojeg je Tottenham potpisao iz Tottenhama za 30 milijuna eura 2012. godine je, čini se, sve bolji, što je nevjerojatno s obzirom da će mu za dva tjedna biti 37 godina. Njegova izvanredna predstava protiv Celte bila je jedna od njegovih najboljih, a njegovo sjajno dodavanje za Viniciusa nadmašio je tek njegov gol", napisao je Jenson u svom osvrtu.

Modrićev učinak našao se u Jensenovom na drugom mjestu po važnosti, a na samom vrhu se našao učinak Ansua Fatija u 4:1 gostujućem slavlju Barcelone kod Real Sociedada.

"Fati je protiv Real Sociedada u igru ušao u 64. minuti i do 79. minute imao je na kontu dvije asistencije i pogodak. Prošla je sezona za njega bila otpisana zbog ozljede, ali ispred njega je duga karijera. Usprkos svom novcu koja je ljetos potrošila Barcelona na pojačanja, on je i dalje onaj posebni. U listopadu će navršiti 20 godina, nosi desetku na leđima i iako ikad neće doći blizu posljednjeg igrača Barcelone koje imao desetku, dotaknula ga je ista božanska čarolija", napisao je Jenson.

Linker
06. svibanj 2024 16:07