PAU BARRENA Afp
MARCA NIŽE POHVALE

Luka Modrić još jednom oduševio Španjolce: ‘Njegov je nogomet jedinstven, tako ne igra ni Leo Messi!‘

‘Luka je ponovno održao svima nogometnu lekciju, on je vjerojatno najbolji nogometaš La Lige‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. veljača 2021. 21:44

Real je u nedjelju na domaćem terenu ostvario sigurnu pobjedu protiv Valencije koja se na Alfredo di Stefanu predstavila u slabašnom izdanju. Povela je Zidaneova momčad već u 12. minuti kad je Karim Benzema lijepo pogodio s ruba kaznenog prostora. U 28. minuti ozlijedio se Carvajal, zamijenio ga je Lucas koji je u smiraj prvog poluvremena asistirao Toniju Kroosu za konačnih 2:0.

Kroos je ujedno bio i asistent za prvi pogodak te je proglašen igračem utakmice, a vrlo dobrih 79 minuta u dresu Reala odigrao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je sudjelovao i u lijepoj momčadskoj akciji uoči drugog gola. Mogao je Real i do trećeg pogotka, već ga je i proslavio branič Mendy, ali se nakon provjere VAR-a ispostavilo da se nalazio u zaleđu.

image
GABRIEL BOUYS Afp

Nakon utakmice možda i najviše pohvala za svoju izvedbu dobio je ponovno hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić. Španjolska Marca donijela je tekst pod naslovom 'Ni Messi, ni Llorente: Nitko ne igra La Ligu poput Luke Modrića'.

- Luka je ponovno održao svima nogometnu lekciju. Možda je teško vidjeti njegov konkretan učinak, jer ne zabija puno golova, ali on je svakog dana sve više spektakularan i prava je šteta što nema navijača na tribinama koji bi to mogli vidjeti. Luka je vjerojatno najbolji nogometaš La Lige, kada on vodi igru Reala momčad igra na visokoj razini. Kada su najbolji igrači u Španjolskoj u pitanju, za Messija, Llorentea i Suareza će se možda više čuti zbog golova, ali Lukin je nogomet jedinstven, tvrdi očarani novinar najveće španjolskog sportskog dnevnika.

Linker
20. travanj 2024 12:52