Luka Modrić čeka novi ugovor s Real Madridom

 Jose Breton/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
PONUDA NE MANJKA

Luka Modrić odbio bogati dvogodišnji ugovor, slavni Talijan otkrio kada će kapetan Vatrenih dobiti što želi

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je navodno odbio ponudu neimenovanog kluba iz Katara
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. travanj 2022. 17:35

Luka Modrić ne prestaje oduševljavati u dresu Real Madrida, ali s klubom još uvijek nije potpisao novi ugovor dok mu aktualni ističe krajem lipnja. Luka Modrić je već nekoliko puta izjavio kako bi se u Realu htio i umiroviti, a da će se to i dogoditi nedavno je potvrdio i trener Reala Carlo Ancelotti.

"Luka Modrić će završiti karijeru u Real Madridu. Ne znam kada će to biti, ali to je želja i Luke i kluba. Neće biti nikakvih problema s potpisivanjem novog ugovora. Modrić jako brine o sebi i u karijeri nije imao većih ozljeda. To mu jako pomaže", rekao je neki dan Ancelotti pa dodao:

"Trenirao sam legendarnog Paola Maldinija koji je s 40 godina osvojio Ligu prvaka. Ako bih Modrića morao uspoređivati s nekim, onda bi to bio Maldini zbog njihove kvalitete, ozbiljnosti i shvaćanja nogometa. Legende su", jasan je bio Talijan.

Potvrde o novom ugovoru stižu sa svih strana, ali to ne sprječava druge klubove da Luki ponude suradnju. Novinar španjolskog AS-a Sergio Santos je prije tri dana objavio kako Modrić ima na stolu ponude od Juventusa i neimenovanog kluba iz Katara.

Oba kluba su Modriću spremna ponuditi dvogodišnjie unosne ugovore, ali Morić čeka Real i novi ugovor na godinu dana s Kraljevima. Da je tome tako, potvrđuje i turski novinar Ekrem Konur koji je objavio kako je Modrić odbio ponudu iz Katara. Osim Konura, priču o ostanku u Realu je potvrdio i Fabrizio Romano.

Talijan koji se specijalizirao za transfere je na svojem Twitteru otkrio i kada bi Luka trebao potpisati novi ugovor s Realom.

"Real Madrid i Luka Modrić nisu promijenili planove. Žele nastaviti zajedno i iduće sezone. Ugovor ističe za dva mjeseca, a Modrić i Vinicius će dobiti nove ugovore u svibnju", otkrio je Romano.

Linker
20. travanj 2024 07:05