TIZIANA FABI Afp
SLAVLJE U FINIŠU

Luka Modrić ušao i pokrenuo preokret, Real zabio za pobjedu u 91. minuti i prestigao Barcu, kiks Atletica

Modrić je dobio poštedu, ali je morao ući nakon što su gosti poveli. Luka je asistirao za prvi gol
Piše: HinaObjavljeno: 13. ožujak 2021. 18:26

Nogometaši Reala pobijedili su u 27. kolu Primere na svom stadionu Elche s 2-1 i prestigli Barcelonu na drugom mjestu. Real je teškom mukom dobio Elche golom Karima Benzeme u 91.minuti.

Elche je čak i vodio pogotkom Calva u 61. minuti i taj rezultat je stajao sve do 74. minute kada je Benzema izjednačio na dodavanje Modrića, da bi Francuz u sudačkoj nadoknadi nakon dodavanja Rodryga postigao i pobjednički gol. Luka Modrić je ušao u igru u 62. minuti i jedan je od najzaslužnijih za preokret.

Vodeći Atlético Madrid je odigrao 0-0 u gostima kod Getafea. Atlético nije uspio dobiti gradskog suparnika, iako su zadnjih 20 minuta domaćini igrali bez isključenoga Nyoma.

Ivo Grbić i Šime Vrsaljko su ostali na klupi "Colchonerosa", koja sljedeći tjedan igra u Londonu uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja. Aletico vodi sa šest bodova više od Reala i sedam od Barcelone, koja ima utakmicu manje.

U ranije odigranome dvoboju Alaves i Cadiz su odigrali 1-1. Domaći su poveli preko Joselua (36pen), a gosti izjednačili također golom iz penala Álexa (84).

Linker
04. svibanj 2024 15:53