ALBERTO GARDIN/LIVEMEDIA/IPA-A/PA IMAGES/PROFIMEDIA Alberto Gardin/livemedia/ipa-a/pa Images/profimedia
ZNA SE ŠTO ŽELI

Luka Modrić uskoro donosi najveću odluku, pregovori su počeli, u igri nije samo Real Madrid?

‘Moguće je da napusti Real na kraju sezone. Konačna odluka očekuje se za dva tjedna do mjesec dana‘
Piše: SN/SDObjavljeno: 22. ožujak 2023. 10:12

Luka Modrić bi u roku od mjesec dana trebao bi donijeti odluku hoće li ostati u Madridu ili pak odlazi negdje drugo.

Njemački novinar i vrlo pouzdan izvor za nogometne transfere, Florian Plettenberg sa televizije Sky Sports, izvijestio je kako će hrvatski kapetan uskoro odlučiti što će dalje u budućnosti, prensoi Slobodna Dalmacija. Prema njegovim navodima, veznjak Reala trenutno pregovara s aktualnim klubom, ali nije klub iz Madrida jedini zainteresiran.

Plettenberg piše kako su dva neimenovana kluba iz Saudijske Arabije i Katara također u pregovorima s Modrićem, vrlo moguće je kako je Al Nassr u igri.

- Real i Modrić počeli su pregovore oko produljenja ugovora do 2024., ali istovremeno za Modrića se ozbiljno interesiraju klubovi iz Katara i Saudijske Arabije. Moguće je da napusti Real na kraju sezone. Konačna odluka očekuje se za dva tjedna do mjesec dana - piše njemački novinar.

Podsjetimo, Modrić je na Santiago Bernabeu došao 2012. iz Tottenhama uz odštetu od 35 milijuna eura. Za Real je odigrao 473 utakmice, postigao 37 i asistirao za 76 golova. S Realom je osvojio tri španjolska naslova i čak pet puta podigao trofej Lige prvaka.

Linker
26. travanj 2024 11:13