Carlo Ancelotti i Luka Modrić

 OSCAR DEL POZO Afp
SAD JE SVE LAKŠE

Luka se vraća! Dok mu je ‘pravi‘ sin u izolaciji, Carlo Ancelotti ponovno će moći zagrliti - nogometnog

Trenutno je u karanteni još pet nogometaša Reala, a osim Modrića treninzima se vraća i Marcelo.
Piše: S.N.Objavljeno: 23. prosinac 2021. 21:30

Dobre vijesti za Carla Ancelottija, ali i sve ljubitelje Luke Modrića. Španjolska Marca javlja kako je hrvatski nogometaš bio negativan na posljednjem testiranju na koronavirus. Kako je to drugi negativni test za Modrića, on se smije vratiti treninzima što je dobro za Ancelottija koji ima dosta problema s izostancima igrača zbog koronavirusa. Doduše, Real sljedećih dana nema zajedničkih treninga jer su svi dobili nekoliko slobodnih dana zbog božićnih blagdana. No, Modrić smije raditi barem individualno u Realovom kampu.

Osim Modrića, negativan test na koronavirus ima i Marcelo, ali to je 33-godišnjem Brazilcu tek prvi negativan test pa mora čekati na drugi kako bi izašao iz karantene. Zaraženi su još i Gareth Bale, Rodrygo, David Alaba i Marco Asensio, kao i Davide Ancelotti, Carlov sin i pomoćni trener.

Real sljedeću utakmicu igra 2. siječnja sljedeće godine u gostima kod Getafea. Čelnici 'Kraljevskog kluba' se nadaju kako će do tada imati na raspolaganju sve igrače koji su se zarazili koronavirusom, ali i da neće imati novih slučajeva. Kako bi smanjili mogućnost zazare, čelnici Reala su igračima preporučili da ne napuštaju Madrid tijekom nekoliko slobodnih dana koje su dobili za božićne praznike.

Linker
19. svibanj 2024 18:13