Sigurno je da Cristiano Ronaldo neće igrati u Manchester Unitedu sljedeće sezone

 LINDSEY PARNABY Afp
ZABIO 8 GOLOVA

Manchester United našao zamjenu za Cristiana Ronalda i to u čovjeku na klupi minhenskog Bayerna

Iako je većinu utakmica ove sezone počeo na klupi. Eric Maxim Choupo-Moting je dosta efikasan.
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2022. 15:57

Nakon svih problema koje su Cristiano Ronaldo i Manchester United imali i imaju ove sezone, sasvim je jasno kako Portugalac neće igrati na Old Traffordu i sljedeće sezone. Doduše, njemu ugovor istječe sljedećeg ljeta i sigurno ga ni sam ne bi želio produžiti, ali njegov ostanak sigurno ne zazivaju ni ljudi u klubu, ni suigrači, a ni navijači.

No, za igrača njegovih vrijednosti, bez obzira na to što je Cristiano Rolando jako daleko od svojih najboljih dana, svaki klub treba tražiti zamjenu pa Daily Mail donosi kako je Manchester United istu i našao. Naime, na radaru Crvenih vragova je navodno Eric Maxim Choupo-Moting, 33-godišnji napadač Bayerna.

Choupo-Moting je u Munchen došao prije dvije godine iz PSG-a kao slobodan igrač, a ove sezone je nastupio ukupno u 13 utakmica te u njima postigao 8 golova i 3 asistencije.

U većini utakmica je ulazio s klupe, njih 6, dok je u ostalima bio u startnoj ulozi. I njemu ugovor istječe sljedećeg ljeta pa bi na Old Trafford mogao doći kao slobodan igrač.

Linker
26. travanj 2024 11:03