Luka Modrić

 Oscar J. Barroso/zuma Press/profimedia
NEPROLAZNA OCJENA

Marca nije štedjela Modrića: ‘Ako želi veću minutažu, ne smije mu se ponoviti takva igra‘

‘Pokušao je preuzeti ulogu koju inače ima Kroos i diktirati tempo i dijeliti lopte‘
Piše: SNObjavljeno: 19. veljača 2024. 09:34

Real Madrid je u 25. kolu La Lige odigrao 1:1 s Rayom Vallecanom. Iako su Kraljevi bili izraziti favoriti, nisu uspjeli doći do pobjede na ovom gostovanju. Španjolska Marca je za susret, između ostalih, okrivila i Luku Modrića kojeg su istaknuli kao jednog od najgorih u ekipi.

Marca je napisala kako je Modrić dobio veliku priliku od prve minute nakon što je zadnje dvije utakmice ulazio s klupe i jednu cijelu proveo na klupi. Ipak, piše Marca, tu priliku nije iskoristio. U tekstu pod naslovom ‘Jako malo od Modrića, Viniciusa i Brahima‘ za Modrića piše kako ne smije više igrati tako loše.

"Ako želi veću minutažu u Realu, Modrić ne smije igrati još jednu utakmicu kao onu kod Raya", napisao je novinar Marce.

Modrić je u izvještaju dobio jednu zvjezdicu što je zapravo neprolazna ocjena, a u tekstu s ocjenama je dobio tek 5/10 i izjednačio se s Aurelienom Tchouaménijem na zadnjem mjestu.

"Pokušao je preuzeti ulogu koju inače ima Kroos i diktirati tempo i dijeliti lopte. Bio je precizan, ali nije se istaknuo ni utjecao na igru."

Spomenuti Kroos je igrao samo 20 minuta i dobio ocjenu 7, a Marca ga je pohvalila kako je odmah po ulasku ‘vratio Realu kontrolu nad utakmicom i igru preselio na protivničku polovicu‘.

Linker
23. travanj 2024 13:06