JORGE GUERRERO
ŠTO SE ČEKA?

Marca otvoreno zove čelnike Reala: ‘Pa valjda će se netko sjetiti dati mu novi ugovor, i to što prije!‘

Kapetan Vatrenih briljirao je protiv Granade, a njegov Real treba još jednu pobjedu za naslov.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2020. 10:22

Briljirao je Luka Modrić u ponedjeljak navečer u pobjedi madridskog Reala protiv Granade kojom je kraljevski klub stigao na korak do osvajanja 34. naslova španjolskog prvaka u klupskoj povijesti. U slavlju od 2:1 kapetan hrvatske nogometne reprezentacije sudjelovao je kod oba pogotka svoje momčadi, a za svoju je predstavu od strane Marce bio ocijenjen s tri zvijezdice, maksimalno.

Marca je podvukla da Modrić u Realu ima još samo godinu dana ugovora, odnosno da mu suradnja s Los Blancosima ističe u ljeto 2021. godine. To bi se, nakon recentnih partija, moglo promijeniti.

- Netko bi Modriću morao dati novi ugovor... i to što prije - tako je Marca naslovila njen komentar utakmice i obrazlaganje zašto bi Modrić i unatoč godinama trebao dobiti novi ugovor na Bernabeuu.

- Bila je to blistava partija Hrvata koji se vratio na svoju superiornu razinu. Možda to nije na nivou Zlatne lopte, ali je blizu. Njegova završnica sezone je spektakularna i nedvojbeno je jedan od arhitekata Realovog sjajnog pobjedničkog niza od devet pobjeda zaredom kada je najvažnije. Lukita igra kao nekada i usprkos tome što je sredina srpnja, on je fizički kao motor u sjajnom stanju. Ovo sve treba isticati zato što, ako mu ne ponude produljenje ugovora, za godinu dana više neće biti igrač Reala - dodaje se u tekstu.

Linker
27. travanj 2024 06:47