Lionel Messi
 LLUIS GENE/AFP
Poruka s drugog kraja svijeta

‘Messi izgleda usamljeno, a Barcelona je izgubila identitet. Znate što sam mu poručio kad je htio otići?‘

Dugogodišnji bivši suigrač Lionela Messija iz Barcelone dao je zanimljivu izjavu vezanu uz Argentinca
Piše: SNObjavljeno: 06. studeni 2020. 17:01

Na kraju prošle sezone Lionel Messi uzdrmao je nogometni svijet zatraživši odlazak iz Barcelone.

Nakon šokatnog ispadanja iz Lige prvaka i 8:2 poraza od Bayerna, te gubitka naslova u španjolskom prvenstvu činilo se da je uistinu sjajno Argentinac na izlaznim vratima Camp Noua. Međutim, Barcelona je spustila rampu, sada već bivši predsjednik Bartomeu uspio ga je zadržati u klubu pozvavši se na astronomsku odštetu.

U doba kada je vladala velika neizvjesnost oko Messijeve budućnosti u Barceloni oglasio se Daniel Alves dugogodišnji bivši mu klupski suigrač.

"Poslao sam mu porku tako da ne ode. Kada su se mene željeli riješiti u Barceloni rekao sam mu na treningu da ću otići jer me ne žele u klubu. Tada mi je rekao: 'Nemoj ići, gdje može biti bolje nego ovdje?' Ja sam mu u poruci poslao istu frazu. Nije mi odgovorio, ali znam da je dobio moju poruku", rekao je Alves, 37-godišnji desni bek koji je boje Barcelone branio između 2008. i 2016. godine, a danas je član Sao Paula.

"Ja sam imao brutalan odnos s Messijem, a sada mi djeluje nekako usamljeno. Barcelona je danas malo izgubila svoj identitet", dodao je Brazilac.

Linker
06. svibanj 2024 17:19