Lionel Messi treba promjenu, prema španjolskim medijima
 AFP
TEMA DANA U ŠPANJOLSKOJ

Messi napušta Barcelonu!? ‘On odlazi, dosta mu je svega!‘ Čak ga i Zidane pokušava odgovoriti...

"Ne znam kako će se rasplesti ova priča, ali ja se nadam da neće otići nikamo", poručio je trener Reala
Piše: SNObjavljeno: 03. srpanj 2020. 08:43

Lionel Messi napustit će Barcelonu sljedeće godine! Tu je 'ekskluzivu' objavila radijska postaja Cadena Ser, a koja je bliska klubu i koja daje uglavnom - pouzdane informacije.

"Odlazi nakon što mu istekne ugovor, dakle 2021. godine. Odlazi, jer mu je dosta svega", prenose izvor španjolski mediji.

Pregovori o produljenju ugovora do 2023. godine krenuli su vrlo dobro, ali nakon zadnjih događaja u klubu Messi je odlučio sve zaustaviti. Trenutačno je u jako lošem odnosu sa trenerom, ali i s nekolicinom igrača...

"Ne znam kako će se rasplesti ova priča, ali ja se nadam da neće otići, jer mi želimo da najbolji igrač lige ostane u Španjolskoj", komentirao je informaciju i Zinedine Zidane, trener Reala nakon nove pobjede Bijelih.

image
Lionel Messi
AFP

Barcelona sad mora čekati dva kiksa Kraljeva, a uz to ne posustati u prvenstvu.

Messi je još u veljači izjavio da ne vjeruje da Barcelona može konkurirati za naslov u Ligi prvaka obzirom na "trenutačnu formu".

Isto tako javno je kritizirao i sportskog direktora Erica Abidala, a koji je uperio prstom u igrače nakon što je otkaz dobio Ernesto Valverde u siječnju.

"Messi želi promjenu, dosta mu je Barcelone", pišu španjolski mediji.

Messi, koji je ovaj tjedan u susretu protiv Atletico Madrida postigao 700. gol u karijeri, je najplaćeniji nogometaš na svijetu i po sadašnjem ugovoru navodno zarađuje 70 milijuna eura po sezoni. Iza njega je zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo, koji navodno zarađuje 56 milijuna eura godišnje.

Linker
20. travanj 2024 11:38