Youssef En-Nesyri slavi gol
 CRISTINA QUICLER Afp
PRIMERA

Minimalni trijumf Seville u velikom gradskom derbiju, Ivan Rakitić ušao u igru umjesto Papua Gomeza

Opet je čovjek odluke bio Youseef En Nesyri, koji u posljednje vrijeme igra u velikoj formi
Piše: HinaObjavljeno: 14. ožujak 2021. 23:36

U jednom od najvećih španjolskih nogometnih gradskih derbija Sevilla je na stadionu Sanchez Pizjuan pobijedila Real Betis sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Youssef En Nesyri u 27. minuti na asistenciju Jesusa Navasa.

Ivan Rakitić je igrao za Sevillu od 67. minute ušavši umjesto Papua Gomeza. Bila je to prva Sevillina pobjeda u zadnjih pet susreta u svim natjecanjima, dok je Betis upisao poraz nakon četiri uzastopne pobjede.

Villarreal je na gostovanju pobijedio Eibar sa 3-1 ostavši u igri za Europu. Golove za "Žutu podmornicu" zabili su Moi Gomez (1), Carlos Bacca (34) i Alfonso Pedraza (87), dok je pogodak za domaćine zabio Sergi Enrich (55).

Granada je pobijedila Real Sociedad sa 1-0, a pogodak odluke zabio je German Sanchez u 52. minuti. U ranije odigranom susretu Celta Vigo i Athletic Bilbao su odigali bez golova.

Na ljestvici vodi Atletico Madrid sa 63 boda ispred Real Madrida sa 57 i Barcelone sa 56 bodova i utakmicom manje. Sevilla je četvrta sa 51 bodom, Real Sociedad je na petom mjestu sa 45 bodova, dok je Betis šesti sa 42 boda.

Linker
25. travanj 2024 17:27