Luka Modrić oduševljava i u 37. godini

 JOSE BRETON Nurphoto Via Afp
PUNO JE NAUČIO OD LUKE

Mladi veznjak Reala nije skrivao oduševljenje Modrićem: ‘Jedna stvar mi je kod njega nevjerojatna...‘

Federico Valverde kaže i kako bi volio više igrati, ali ne može od Casemira, Kroosa i Modrića
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2022. 13:06

Luka Modrić ne prestaje oduševljavati. Iako je već u 37. godini, hrvatski kapetan igra možda i najbolji nogomet u svojoj karijeri i jedan je od glavnih razloga za sve uspjehe Real Madrida i reprezentacije.

S kraljevskim je klubom nedavno preokrenuo negativan rezultat protiv PSG-a i osigurao četvrtfinale Lige prvaka, a juri i prema novom naslovu prvaka Španjolske, dok je s Hrvatskom osigurao nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Kao njegov nasljednik u Realu spominjao je Federico Valverde koji je Modrićem jednostavno oduševljen.

"Što mi je najbolje kod Luke Modrića? Njegova želja za pobjedom. Toliko je toga osvojio, a i dalje ima ogromnu želju za trofejima. Želi igrati i pobjeđivati u svakoj utakmici. Nije mu važno radi li se o Ligi prvaka, Primeri ili Kupu kralja... To je nevjerojatna stvar", rekao je Valverde koji pak od Casemira, Modrića i Kroosa ne može doći do izražaja:

"Volim igrati s Modrićem i Kroosom. Volio bih igrati i više, ali oni što više igraju, to postaju bolji", kroz smijeh je rekao Valverde.

Mladi je veznjak od starijih kolega ipak i dosta toga naučio.

"Od Modrića sam najviše naučio da u svakoj utakmici želim pobjedu, od Kroosa da budem mirniji, a od Casemira da budem agresivniji i borim se za svaku loptu kao da je zadnja", rekao je 23-godišnji Urugvajac.

Linker
25. travanj 2024 05:04