Carlo Ancelotti je razljutio upravu na utakmici s PSG-om

 OSCAR DEL POZO Afp
PIŠU BRITANCI

Modrić & Co. dobivaju novog trenera? Ancelotti je već bivši, s velikom zvijezdom stiže i slavni Argentinac

Engleski i španjolski mediji su se raspisali o velikim promjenama u kraljevskom klubu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2022. 06:03

Luka Modrić i društvo bi mogli dobiti novog trenera. Prema pisanju Daily Maila, Carlo Ancelotti više nije siguran na mjestu glavnog trenera Real Madrida, a u klubu su mu već pronašli i zamjenu. Na mjesto Talijana bi trebao stići sadašnji trener PSG-a Mauricio Pochettino.

Ancelotti je na dobrom putu da s Real Madridom osvoji La Ligu po prvi puta u svojoj karijeri, ali uprava želi i Ligu prvaka u kojoj madridski sastav ne izgleda dobro. PSG ih je pobijedio s 1:0 na svojem Parku prinčeva, ali više od rezultata zabrinjava igra Ancelottijeve momčadi koja je bila ispod svake razine.

Ancelotti je nekoliko dana nakon susreta s PSG-om bio na sastanku s Fiorentinom Perezom koji mu je jasno dao do znanja da mu se ne sviđa izvedba Reala protiv pariškog sastava. Španjolski i engleski mediji sada pišu kako je Ancelotti, usprkos tome što je potpisao na tri godine prošle sezone, jako upitan kao trener Reala u idućoj sezoni.

Daily Mail ističe kako Real želi dovesti Pochettina kojeg na svojoj klupi vidi i Tottenham, no Kraljevi će dovesti i Kyliana Mbappéa s kojim Argentinac dobro surađuje u PSG-u pa bi to trebalo prevagnuti da dođe u Madrid. Tako bi ovog ljeta Ancelotti trebao postati bivši, a u Madrid stižu Mbappé i Pochettino.

Linker
19. travanj 2024 03:49