Sopa Images/sipa Press/profimedia
KRITIKE ZA REALOVCE

Modrić dobio jednu od najlošijih recenzija ove godine, njegov suigrač bio je kriminalno loš

"Nije puno sudjelovao u igri i to se reflektiralo na momčad", piše Marca za Luku
Piše: SNObjavljeno: 22. prosinac 2023. 06:22

Mršava petica u Marci, jedan od tri "pika" u Asu, to su ocjene kojima u španjolski izvjestitelji valorizirali učinak Luke Modrića u teško izborenoj pobjedi Real Madrida na gostovanju kod Alavésa (1:0).

Nitko, naravno, ne očekuje da će hrvatski reprezentativac u 39. godini non-stop vuči Kraljevski klub, tim više što je u nedjelju protiv Villarreala pružio partiju sezone. Ipak, i Marca i As bili su prilično kritični prema njegovoj igri u 55 minuta koliko je proveo na terenu.

"Ni on ni Kroos nisu bili sposobni premostiti utakmicu koja je pripadala svima i nikome. Modrić je bio siv kao i njegova momčad", dvije su rečenice kojima je Lukin učinak opisao novinar Asa.

Marca mu je u zadnje vrijeme redovito spremna dati ocjenu više, no ovaj put je dobio samo pet.

image
Pressinphoto/ddp Usa/profimedia

"Nije odigrao dobru utakmicu. Nije puno sudjelovao u igri i to se reflektiralo na momčad. Zamijenio ga je Tchouaméni", piše madridski list.

Katastrofalno je u Marci prošao isključeni Nacho, koji je zaradio gotovo pa sramotnu trojku.

"Nakon dobrog prvog poluvremena, isključio se iz utakmice teškim prekršajem na Samuom na sredini terena. A bila je to igra bez ikakve opasnosti. Već je drugi put ove sezone zaradio crveni karton", podsjećaju.

Šestice je Marca dala samo četvorici igrača: Brahimu Díazu, Kroosu, Rüdigeru i strijelcu pobjedničkog pogotka Lucasu Vázquezu.

Linker
02. svibanj 2024 14:10